Om oss

LäkarLeasing är idag Sveriges ledande bemanningsföretag som förser vården med kompetenta läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi är en pålitlig vårdbemanning som redan från start hade målet att bli störst att rekrytera hyrläkare, konsulter inom sjukvården och annan sjukvårdspersonal. Idag är denna vision sann och vi är stolta över vår resa!

Bemanningsföretag för hyrläkare sedan 2005

LäkarLeasing grundades år 2005 med en vision att förse svensk sjukvård med hyrläkare. Under denna tid var det ett växande behov av läkare som kunde arbeta som konsulter och idag har det behovet fortsatt att växa. Under 2011 började vi även rekrytera sjuksköterskor vilket gjorde oss till ett pålitligt bemanningsföretag för sjuksköterskor i Sverige.

Vårt bemanningsföretag för hyrläkare och sjuksköterskor förser privata och offentliga vårdgivare med personal inom den svenska sjukvården. Idag kan vi stoltsera med att vi varje vecka har över 400 hyrläkare och sjuksköterskor som arbetar som konsulter inom vården.

Vi förser den svenska sjukvården med kompetenta hyrläkare

Våra handläggare på LäkarLeasing arbetar efter devisen rätt kompetens, på rätt plats vid rätt tillfälle. När du som läkare anmäler ditt intresse för att bli hyrläkare följer vi noggranna kontroller för att säkra din kompetens. På så sätt kan vi förse dig med ett jobb inom vården som passar dina kriterier, erfarenheter och önskemål.

Välkommen till ett bemanningsföretag inom vården dit hyrläkare och sjuksköterskor är välkomna. Vi förser den svenska sjukvården med kompetent personal när den behövs som mest. Kontakta oss vid frågor eller för mer information om att bli rekryterad som hyrläkare.